Fuqia e internetit ne duart e Blueberry.

Menyra me e mire per te rritur biznesin tuaj duke patur partner teknologjine.

Pse duhet te zgjidhni Blueberry Solutions sh.p.k

 • 5,397+

  Kliente aktuale

 • 133+

  Stafi Blueberry

 • 3,946+

  Fushata Adwords

 • 1,548,200€+

  Buxhet Adwords

Si mund te beheni pjese e ekipit tone – Mesoni me shume per Blueberry

Faqe interneti profesionale

Faqe interneti profesinale dhe programe kompjuterike. Ne ofrojme sherbime maksimale me perkushtimin dhe dashurine e duhur per nje produkt inovativ dhe qe mban vulen e suksesit.

Web Marketing

Nuk eshte e rendesishme thjesht te ndertosh nje faqe interneti profesinale por ta reklamosh ate ne motoret e kerkimit. Per ne suksesi i klientit eshte thelbesor. Ndaj nuk ju ofrojme thjesht nje faqe, por edhe nje strategji profesionale.

Web design professional

Ndertojme imazhin tuaj online, duke filluar nga logo e biznesit tuaj per nje identitet me qe qarte online. Ne ndertojme marredhenie te forta me klientet tane, e cila na lejon te caktojme objektiva per planin e tyre te biznesit dhe te kemi rezultate.

Google Adwords

Google Adwords eshte sherbimi me pagese i Google qe ju mundeson te jeni ne faqen e pare. Reklamimi me pagese duke perdorur Adwords eshte forma me popullore e reklamimit.

 

Blueberry Solutions Sh.p.k. - Google Partner

Blueberry Solutions Sh.p.k. eshte tashme edhe nje kompani Google Partners dhe kjo i jep nje vend te rendesishem ne rangun e agjensive te medha partnere te gjigandit Google.

Sherbimet qe u ofrohen klienteve te Blueberry Solutions Sh.p.k. punohen nga nje staf i specializuar dhe i certifikuar po nga Google si Google Adwords Individually Qualified.